Loading Events

Denna helgen bjuder vi in er alla fredliga krigare som vill mötas i cirkel med andra män vars önskan är att vandra mer sitt hjärtas väg. Jag bjuder in till det sanna mötet män emellan utan masker och prestation.

Vi kommer att ha sharings, Rapé ceremoni och olika praktiska övningar. På lördagen beger vi oss ut i det vackra naturreservatet där vi tänder en eld vid en sjö och tillbringar natten i skogen i en uteseta under den kraftfulla fullmånen. Vargen är stigfinnaren hem till ditt hjärta tillsammans med dina bröder denna helg.

FAKTA

Förkunskaper: Inga

Datum: 9-11/9

Tid: Fredag kl 17:00 till söndag 16:00

Plats: Inspirationskällan Svartedalen, Hålt 17, 144493 Spekeröd

Boende: Vi sover varmt och torrt i säng eller på tjock madrass på golvet i en villa, vackert beläget vid Håltesjön, även efter avslutad uteseta. Det finns 8 sängplatser och det finns även möjlighet att tälta för den som så önskar.

Mat: Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat, har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Max antal deltagare: 8 stycken

Anmälan: Via sms till Camilla 0736158815

Pris: 3600 kr inkl. kost och logi.
Vill du betala via klarna meddelar du mig det vid anmälan och du betalar hela beloppet på en gång. Jag tar även epassi.

Anmälan: Anmälningsavgiften är 2000 kr och återbetalas ej men kan överlåtas till annan person, Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp kommer en faktura skickas 30 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.

Avbokning: Senast 60 dagar innan kursstart vid senare avbokning faktureras resterande belopp.

Bokningsregler →

BOENDE I VILLA

Vi sover varmt och torrt i säng eller på tjock madrass på golvet i en villa, vackert beläget vid Håltesjön, även efter avslutad uteseta. Det finns 8 sängplatser till denna helg. Det finns även möjlighet att tälta för den som så önskar. Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat och har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Till toppen