Laddar Evenemang

En helg där djuren är vägvisare såväl som kraftfullt stöd och budbärare.

Denna magiska helg bjuder dig att gå djupare in i ditt sanna jag i en kärleksfull samverkan med vår fantastiska natur. Denna helg uppmuntras du att låta alla delar av dig få lov att uttrycka sin sanning. Du har skogens invånare som vägvisare och kraftfullt stöd på din inre resa. Helgen är shamaninspirerad med sharings, trumresor, meditationer, frigörande dans och givande övningar som hjälper dig att komma längre ner i kroppen och frigöra stagnerad energi från nervsystemet så att vi skapar mer plats i kroppen vilket ger mer kraft och glädje kan få utrymme i ditt liv.

Du vaggas på fredagen in i en vacker process, där alla energi arbetar utifrån sin egen plattform. Vi rör oss alltså till fots men för dig som önskar finns det möjlighet att boka häst utöver grundpriset. Inga förkunskaper behövs alls för att delta, du behöver varken vara en van vandrare eller ryttare för att kunna vara med, men det möter heller inget hinder.

På fredagen är vi i kurslokalen där kvällen avrundas med en renings-jordningsceremoni. På lördag rör oss långsamt och i full närvaro på de vackra stigarna i Svartedalens Naturreservat medan vi gör olika övningar som hjälper dig hem till dig själv och ditt sanna innersta väsen än mer. För er som väljer att rida den här helgen, så rider några innan lunch och några efter. Det finns 12 hästplatser, i år kanske är det sista året vi får energidansa genom reservatet med dessa vackra kloka Nordsvenskar. Hjälm finns att låna. Medan några rider så rör vi andra oss genom reservatet till fots medan vi samtidigt rör oss längre och längre in i oss själva med hjälp av de olika övningarna Camilla och Linn guidar er igenom.

Efter en dag i skogen samt en stärkande middag så möts vi i cirkel inomhus. Söndag går vi alla till fots en liten bit på Bohusleden för en härlig avslutning vid den vackra sjön Härsvattnet där vi gör en vattenceremoni.

För dig som uppskattar naturbad finns det många möjligheter till bad både i bäcken alldeles intill kursgården eller i den vackra Håltesjön några minuters promenad där ifrån. Där finns det en stor brygga att avnjuta solens och månens skiftningar samt bad med eller utan plagg på. Även under lördagens vandring finns badmöjligheter i Igelvattnet eller Ålevattnet så en ryggsäck där handduk, vattenflaska, block och penna får plats i är bra att ta med.

Det här kan vara en djupt transformerande helg för dig som så önskar eller ett litet steg på vägen- vilket du själv föredrar och är redo för.

Exempel av innehållet under året:

Av hela mitt hjärta ett Varmt tack för att ni skapar så starka och magiska helger.
Att med trygg ledning få väckas och vaggas till att släppa på sina djupa sår, ger läkning på djupet. Rida genom älv och troll skogar på lugna, vackra hästar och bada naken i mystikens sjöar, det ger näring till både kropp och själ.
Haft den mest omvälvande helgen någonsin…
Sorg, ilska, glädje, vänskap, skogens gudar, naturens gudar, hästar, vädrets gudar, moder Jords hjälpare, de mest professionella/modiga ledarna, de mest stöttande och kärleksfulla medresenärerna, godaste maten och en fantastisk inre resa. Tack

Tack vackra Camilla som jag fick träffa på Naturen viskar ditt namn förra helgen…
Det händer så mycket både inom mig och utanför mig fortfarande trotts att det har gått en vecka.
Kan säga att det är det bästa jag gav mig själv.

Att landa i mitt innersta och möta mitt inre barn.
Växa i mig själv och möta naturens krafter.
Att möta min rädsla och möta den känslan släppa ut och
Gå vidare…
Har varit omtumlande, vackert, glädjefyllt. Kärlekens ljus brinner nu i min själ.

Att släppa på mina känslor och att möta andra i deras känslor ger mig styrkan att möta mig själv.

Att skrika, gråta, sjunga, skratta har varit en stor befrielse i mitt inre.

Jag vågar, kan och jag är jag i glädjen till livet här på vår jord tillsammans med dig och alla andra vackra själar.
Vi gör det tillsammans varje dag.
När jag låg där i djupet av mossans energier mötes jag av kraften och orden
Jorden är en rolig plats att leva på

Ja den glädjen spred sig över vår planet och vi gjorde det tillsammans.
Tack för allt, snart ses vi igen
Varm Kram från mig Pia

Ångrar absolut inte att jag anmälde mig till Naturen viskar ditt namn. Helgen gav så mycket kärlek och insikter och att vistas ute i naturen och bli ett med naturen var helt underbart. Att möta sitt inre var som en bergodalbana. Det hände så mycket inom en under helgen. Har redan bestämt mig att jag ska dit nästa år med.
Marlene

Ett event utöver de vanliga! Något man inte får missa !
En fantastisk blandning av naturens alla element ihop med härliga energier från hästarna. Att få rida i Svartedalens djupa skogar och bada i dess magiska tjärnar var fantastiskt och väldigt läkande.
I meditationerna och trummresorna fick man modet och verktygen att våga möta sig själv och lösa sina blockeringar på ett väldigt kraftfullt sätt. Fantastiska duktiga kursledare i Camilla och Linn som alltid såg till att man kände sig trygg och sedd. God läkande mat serverades och en varm skön säng fanns till kvällen.
Jag kommer absolut göra detta fler gånger.
Ulrika

En magisk och vacker helg som berört mig på djupet.
Nordsvenska hästar tog oss fram i sagolik natur, en helg som väcker upp både kropp och själ på ett tryggt och kärleksfullt sätt.
Charlotte

FAKTA

Du kan välja mellan att rida eller vandra. Inga förkunskaper krävs, varken med personligutveckling eller ridning, var och en utgår från sin individuella startplatta.

Datum: 29-31/7 2022

Tid: Fredag kl. 16.00 – Söndag kl. 16.00

Boende: Kursgård i Svartedalens Naturreservat. Det är flerbäddsrum 2- 4 personer med sköna sängar, täcke och kudde finns till alla samt tillgång till dusch och toalett. Lakan och örngott tar du med dig själv.

Hästplatser: Det finns 12 platser. Först till kvarn! Vandringsplatser finns det utöver.

Mat: Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat, har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Medtag: Medtag lakan och örngott, vattenflaska och gärna egna trummor, skallror, kraftsaker eller instrument men har du inga går det alldeles utmärkt också.

Barn och husdjur kan inte delta den här helgen.

Pris: Inkl. kost och logi 4295 kr vandrare inkl. kost och logi. För dig som vill boka en häst  tillkommer 1500 kr.

Det finns möjlighet att betala via Klarna, kontakta mig för vidare information 0736158815

Anmälan: Anmälningsavgiften är 1500 kr för vandrare och 2000 kr för häst och återbetalas ej men kan överlåtas till annan person, Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp kommer en faktura skickas 30 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.

Avbokning: Senast 60 dagar innan kursstart vid senare avbokning faktureras resterande belopp.

Bokningsregler →

Ledare:
Vi som leder retreaten heter Camilla Arlebrink och Linn Lihnell. Tillsammans har vi gedigna utbildningar, erfarenhet och kapacitet att hålla dig trygg och säker även de stunder när dina komfortzoner utmanas.

HÅLT KURSGÅRD

Vi bor i Hålt kursgård som är vackert belägen i Svartedalens Naturreservat. De har flerbäddsrum för 2-4 personer med sköna sängar, täcke och kudde finns till alla samt tillgång till dusch och toalett.  Lakan och örngott tar du med dig själv. Det finns en bäck och en sjö för dig som uppskattar naturbad. Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat och har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Till toppen