Behandlingar

Behandlingar med Camilla Arlebrink

Shamansk Healing & Dearmorering – Shamansk Healing – Wombhealing Massage & Dearmorering

Camilla arbetar utifrån ett shamanskt perspektiv och erbjuder kraftfulla behandlingar.  Varje behandling är unik utifrån dig och dina behov.

Shamansk Healing & Dearmorering

Dearmorering är en mycket frigörande behandlingsmetod där vi tillsammans frigör de blockeringar som hindrar dig att stå i din fulla kraft, att njuta av eller vara i din kropp fullt ut. Många av dessa beror på omedvetna trauman som inte har fått utlopp på ett naturligt sätt och kroppen behöver då lite extra hjälp att frigöra dessa. Blockeringar kan skapa värk och känslomässiga obalanser på olika sätt.

Under denna behandlingen får du hämta tillbaka din urkraft och öppna upp för mer kreativitet, lust och glädje i ditt liv. Det är en djupt behandling för dig som vill ha tillgång till mer av dig. Du som vill ha mer kraft, sätta bättre gränser, stå stadigare när livet blåser hårt. För dig som vill läka gammalt eller som kanske inte riktigt vet vad det är som blockerar dig. Du kanske bara är en nyfiken resenär i din inre resa.

Metoden härstammar från de amerikanska urinvånarna, de österländska filosofierna och från den västerländska psykologin. Dearmorering väver samman tanke, kropp och själ i en meningsfylld fysisk och transcendent tillvaro. Jag arbetar utifrån ett shamanskt perspektiv men varje behandling är unik utifrån dig och dina behov.

Tid & Pris:
90 min – 1200 kr
120 min – 1710 kr

Plats:
Inspirationskällan Svartedalen, Hålt 171, 44493 Spekeröd.

Boka tid: Fyll i formuläret eller boka via Boka direkt →

Shamansk Healing

Det här är behandlingen för dig som vill ha tillgång till mer av dig. Du som vill ha mer kraft, sätta bättre gränser, stå stadigare när livet blåser hårt. För dig som vill läka gammalt eller som kanske inte riktigt vet vad det är som blockerar dig. Du kanske bara är en nyfiken resenär i din inre resa. Gammal tung energi fastnar gärna i vår fysiska kropp och den behöver då hjälp att få loss den.

För att kunna guida dig in i ditt egna mörker och transformera det har jag vandrat i mitt eget. Jag kan bara leda dig så djupt jag själv har gått och där är jag en skicklig Navigator. Är du villig att ta ett nytt steg så rekommedera jag denna starkt. Som kvinna kan du boka denna och ändå också få wombhealing om du så önskar. Som med andra behandlingar så bör du vara villig att göra några gånger för ett bra resultat men självklart kan du ” provköra” en gång först om du föredrar det.

Tid & Pris:
90 min – 1200 kr
120 min – 1710 kr

Plats:
Inspirationskällan Svartedalen, Hålt 171, 44493 Spekeröd.

Boka tid: Fyll i formuläret eller boka via Boka direkt →

Wombhealing Massage & Dearmorering

Som kvinna bär vi massor av energi efter upplevelser i vår livmoder och hela vårt bäcken. De sorger och besvikelser vi har fått möta sätter sig även i låren, höfterna och blygdbenet. Dessa upplevelser kan sitta som tung energi som gör att du läcker energi och tappar kraft. Barndomstrauman, sexuella övergrepp, aborter, missfall, förlossningstrauman, skuld och skam sitter gärna hårt fast och skapar obalanser i både din fysiska kropp men även känslomässigt och du kan uppleva dig själv vara både kraftlös, tom deprimerad. Vi ärver även många präglingar och destruktiva mönster från våra blodslinjer bakåt som kan påverka oss på olika sätt genom hormonella obalanser, minskad sexlust, kraftiga eller oregelbundna menstruationscykler, svåra menssmärtor, PMS, PMDS, värk i kroppen, endometrios osv.

Shamansk Wombhealing hjälper dig att frigöra denna stagnerade energi så att du får tillgång till mer av din femenima sexuella skapande kraften. Vi skapar rörelse så att du får tillgång till mer av dig och den du är ämnad att vara.

Tid & Pris:
90 min – 1200 kr
120 min – 1710 kr

Plats:
Inspirationskällan Svartedalen, Hålt 171, 44493 Spekeröd.

Boka tid: Fyll i formuläret eller boka via Boka direkt →

Boka Behandling

    Välj Behandling:

    Välj tid:

    [acceptance acceptance-324 *Jag samtycker till hantering av personuppgifter. [/acceptance]