Referenser

Camilla och Linn jag berörs så djupt hur ni skapar ett så enormt tryggt och kärleksfullt space som öppnar upp för det som är redo att mötas. Det är så kraftfullt att jag inte kan värja mig från den urkraften som jag förstår även bor och gror i mig. Jag vill uttrycka min kärlek till er alla i cirkeln- vilken gåva att få uppleva sin sårbarhet och kraft och våga utrycka den och mötas i enbart kärlek- det är så ordlöst stort. Jag känner mig fylld av tillit. Tack, tack, tack för er! All kärlek till er.
Kram Lena
Jag är så tacksam att jag gick, att jag lyssnade på min själ som skrek JAAAAA, när jag hörde och läste om detta årsprogram och att jag då anmälde mig trots att jag kände rädsla, skräck och motstånd. Mitt ego kom med sååå många ursäkter. Jag lyssnade inte på dessa utan anmälde mig ändå och det är jag evigt tacksam för.

Jag har gått många kurser och jobbat med mig själv mycket innan men detta årsprogram är något utöver det vanliga. Det tar dig djupare om du tillåter det och öppnar upp för det.

Kan verkligen varmt rekommendera om du känner att något skaver i dig, om du känner dig fast i dina mönster och tankar, vill/vågar trotsa dina rädslor och är redo att möta dig på djupet. Camilla och Linn är fantastiska kursledare som vet precis hur de ska göra för att trycka på de knappar som tar dig djupare ner. De omfamnar dig med kärlek och hjälper dig igenom processen. Dessutom har jag fått vänner för livet. Så tack från djupet av mitt hjärta.
Sofia

Av hela mitt hjärta ett Varmt tack för att ni skapar så starka och magiska helger.
Att med trygg ledning få väckas och vaggas till att släppa på sina djupa sår, ger läkning på djupet. Rida genom älv och troll skogar på lugna, vackra hästar och bada naken i mystikens sjöar, det ger näring till både kropp och själ.
Haft den mest omvälvande helgen någonsin…
Sorg, ilska, glädje, vänskap, skogens gudar, naturens gudar, hästar, vädrets gudar, moder Jords hjälpare, de mest professionella/modiga ledarna, de mest stöttande och kärleksfulla medresenärerna, godaste maten och en fantastisk inre resa. Tack

Tack vackra Camilla som jag fick träffa på Naturen viskar ditt namn förra helgen…
Det händer så mycket både inom mig och utanför mig fortfarande trotts att det har gått en vecka.
Kan säga att det är det bästa jag gav mig själv.

Att landa i mitt innersta och möta mitt inre barn.
Växa i mig själv och möta naturens krafter.
Att möta min rädsla och möta den känslan släppa ut och
Gå vidare…
Har varit omtumlande, vackert, glädjefyllt. Kärlekens ljus brinner nu i min själ.

Att släppa på mina känslor och att möta andra i deras känslor ger mig styrkan att möta mig själv.

Att skrika, gråta, sjunga, skratta har varit en stor befrielse i mitt inre.

Jag vågar, kan och jag är jag i glädjen till livet här på vår jord tillsammans med dig och alla andra vackra själar.
Vi gör det tillsammans varje dag.
När jag låg där i djupet av mossans energier mötes jag av kraften och orden
Jorden är en rolig plats att leva på

Ja den glädjen spred sig över vår planet och vi gjorde det tillsammans.
Tack för allt, snart ses vi igen
Varm Kram från mig Pia

Ångrar absolut inte att jag anmälde mig till Naturen viskar ditt namn. Helgen gav så mycket kärlek och insikter och att vistas ute i naturen och bli ett med naturen var helt underbart. Att möta sitt inre var som en bergodalbana. Det hände så mycket inom en under helgen. Har redan bestämt mig att jag ska dit nästa år med.
Marlene

Ett event utöver de vanliga! Något man inte får missa !
En fantastisk blandning av naturens alla element ihop med härliga energier från hästarna. Att få rida i Svartedalens djupa skogar och bada i dess magiska tjärnar var fantastiskt och väldigt läkande.
I meditationerna och trummresorna fick man modet och verktygen att våga möta sig själv och lösa sina blockeringar på ett väldigt kraftfullt sätt. Fantastiska duktiga kursledare i Camilla och Linn som alltid såg till att man kände sig trygg och sedd. God läkande mat serverades och en varm skön säng fanns till kvällen.
Jag kommer absolut göra detta fler gånger.
Ulrika

En magisk och vacker helg som berört mig på djupet.
Nordsvenska hästar tog oss fram i sagolik natur, en helg som väcker upp både kropp och själ på ett tryggt och kärleksfullt sätt.
Charlotte

KOMMANDE KURSER & EVENT