Om Camilla Arlebrink

Om Camilla Arlebrink

Jag är en kvinna vars livsväg inneburit mycket smärta som så många andras. Jag har alltid varit en sökare av sätt att läka mig själv. 2012 tog det emellertid stopp och jag satt med hjärnskador på grund av utbrändhet samt en fysisk kropp som var likstel och så full av värk att jag varken kunde gå eller hålla i en kaffekopp utan att tappa den. Det var dags att begrava alla halvmesyrer och göra rejäla livsförändringar. Ur de skapades min bok ”Egolan – Gryningens dimma” som var ett sätt för mig att integrera min nya livsväg men glädjande nog har hjälpt andra under årens lopp. Efter att ha läkt mig själv kändes det dags att dela min medicin till andra. Min egen resa fortsätter ju än idag och min medicin till andra är i ständig utveckling.

Jag har idag tillgång till både sårbarheten och kraftfullheten vilket gör att jag kan hålla ett tryggt och kärleksfullt rum för dig som väljer att lägga en del av din resa hem till dig själv tillsammans med mig. Jag är inkännande med ett klarseende och ser igenom de överlevnadsstrategier och livsmönster som du använt dig av i ditt liv, men som det kan vara dags att förändra till något som ger dig mer glädje och kraft på den resa vi kallar livet.

 • Livsmedeltekninsk
 • Undersköterska/mentalsköterska
 • Stress och dess påverkan på människa och djur 1 år – Karisma konsult under ledning av psykolog Mickie Gustavsson
 • Könspedagogik Göteborgs universitet – Pedagogen
 • Sexologi Göteborgs universitet – Psykologen
 • Didaktik ( läran om hur man lär) – Pedagogen
 • Akademien 2 år – Själens Oas
 • Shamansk healing 2 år – Gaia life
 • Wombhealing – Gaia life
 • Shamansk dearmorering wombhealing 1 år – Joy4 life
 • Utöver det många års självstudier av ledande inom trauma och det mänskliga psyket och hur det påverkar vår fyskiska kropp.

Om Inspirationskällan Svartedalen

Inspirationskällan Svartedalen ligger vackert beläget i det vackra naturreservatet Svartedalen i Stenungsundskommun norr om Göteborg. Vi arbetar ur ett shamanskt perspektiv dvs att allt hänger samman.

Vi erbjuder utbildningar, helgevent, kvällsevent samt privata samtal och behandlingar. Vi brinner för att kunna göra dina omedvetna delar medvetna för att på så sätt skapa mer balans i din fysiska kropp, emotionella kropp, den mentala, andliga dvs hela den existens som är du.

Vi arbetar i nära kontakt med naturen och alla dess fantastiska invånare. Vi strävar efter att göra dig själv till din egen mästare genom att guida dig kärleksfullt men rakt till alla de delar av dig själv som behöver hämtas hem så att du kan leva det liv du vill i din fulla kraft.

Om Inspirationskällan Svartedalen