Laddar Evenemang

En helg med en liten intim grupp kvinnor för att öppna upp för djupa möten.

Den här helgen bjuder in dig kvinna att i ett tryggt kärleksfullt space våga möta din sårbarhet för att hämta den eld och kraft som ännu bara glöder långt där inom. Vi leder dig än mer in i din kropp så att alla delar av dig får möjlighet att uttrycka sin sanning. Vi gör olika övningar för att frigöra omedvetna, medvetna stora eller små trauman som fastnat i våra nervsystem så att kraft och harmoni kan få ta mer plats i ditt dagliga liv. Vi kommer att göra en uteseta i det vackra naturreservatet en av nätterna, där den stora modern får vagga oss igenom de skuggor som vaknar i oss när mörkret omsluter oss. Vi gör också trumceremonier, meditationer och frigörande dans där vi tillsammans frigör alla känslor av otillräcklighet, skuld, skam osv som har blockerat din och det feminina kollektivets kraft i många generationer.

Vi är denna helg en liten intim grupp för att öppna upp för djupa möten kvinnor emellan för att skapa enhet i det sårade systerskapet.
Känner du att du vill väcka din livmoderkraft och väcka vildkvinnan i dig än mer så är den här helgen något för dig. Inga förkunskaper behövs för att delta denna starka helg. Du kvinna som genomgått Hysterektomi kan med stor fördel delta då livmodern finns kvar på ett energimässigt plan.

Exempel ur innehållet:

FAKTA

Datum: 6-8/5 2022

Tid: Fredag kl. 15.00 – Söndag kl. 16.00

Boende: Vi sover varmt och torrt i säng eller på tjock madrass på golvet i en villa, vackert beläget vid Håltesjön, även efter avslutad uteseta. Det finns 8 sängplatser och det finns även möjlighet att tälta för den som så önskar.

Mat: Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat, har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Medtag: Lakan, handduk, vattenflaska, block och penna.

Pris: 3600 kr inkl kost och logi, moms tillkommer för företag.

Anmälan: är bindande och anmälningsavgiften är 1500kr, återbetalas ej Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp kommer en faktura skickas 30 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.

Bokningsregler →

Kursledare:
Camilla Arlebrink Inspirationskällan Svartedalen och Linn Linhell Crystalinnmedicine som har många års erfarenhet och gedigna utbildningar i ryggen inom Shamanism, Dearmorering, wombwisdom, Coachning, medialitet ,sexualitet, didaktik, beroende medberoende, trauma, pedagogik, reiki, stresshantering, vård osv. Vi som håller i utbildningen är Camilla Arlebrink Inspirationskällan Svartedalen och Linn Linhell Crystalinnmedicine som har många års erfarenhet och gedigna utbildningar i ryggen inom Shamanism, Dearmorering, wombwisdom, Coachning, medialitet, sexualitet, didaktik, beroende medberoende, trauma, pedagogik, reiki, stresshantering, vård osv.

BOENDE I VILLA

Vi sover varmt och torrt i säng eller på tjock madrass på golvet i en villa, vackert beläget vid Håltesjön, även efter avslutad uteseta. Det finns 8 sängplatser till denna helg. Det finns även möjlighet att tälta för den som så önskar. Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat och har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Till toppen