Laddar Evenemang

Rapé är en helig tobak som Amazonas shamaner tillverkar av olika växtdelar som på ett speciellt sätt görs till aska. Varje tribe har sin egna Rapé med olika egenskaper. Rapé är ett fint verktyg att rensa bort tung energi som inte längre tjänar oss och hjälper oss att komma hem i kroppen.

Den är laglig och icke psykedelisk så att köra bil efteråt går fint. Du behöver inga förkunskaper för denna afton.

Rapé härstammar från urinvånarna kring Amazonasfloden i Sydamerika. Varje stam såsom Kaxinawa, Kuntanawa och Yawanawa har sina egna sorter, vi använder endast högkvalitativa produkter från dessa stammar. I varje stam är det shamanen som går ut i djungeln för att samla in heliga växter; löv bark, nötter etc. för att sedan i ceremonier tillverka snuffet. De flesta Rapéer från dessa stammar är en blandning av tobak, aska från heliga växter samt olika växtdelar med för stammarna specifika användningsområden och kvalitéer. En del är jordande andra är renande av både virus och energier. Nån annan är hjärtöppnande eller arbetar med att öka din intuition. Det finns massor av olika sorter med varierande intentioner.

Man kan använda den shamanska Rapén eller Hapén, som den också kallas,  vid ceremonier där dess kraft intensifieras men också till vardags med intentioner. De olika stuffernas kvalitéer och egenskaper väljs för den intentionen de ska användas till. En intention kan vara att driva bort negativa tankar, beteende och/eller känslomönster, att jorda och grunda sig, att uppfylla sig med kärlek, glädje, inspiration, magi och kraft. Vidare och/eller för styrka, att be sina; förfäder, andar, gudar, bundsförvanter, makter eller självaste varandet i sig om något, att ändra riktning på sin väg mm.

FAKTA

Förkunskaper: Inga

Datum: 23/2

Tid: 19.30-22:00

Plats: Inspirationskällan Svartedalen, Hålt 17, 144493 Spekeröd

Anmälan: Via sms till Camilla 0736158815

Pris: 450 kr

Betalning: När du betalat är din plats konfirmerad. Betala till bankgiro 543-1267 alternativt finns möjlighet att betala via Klarna.
Avgiften återbetalas ej vid avbokning om inte läkarintyg uppvisas.

Vi avslutar med fika.

Till toppen