Loading Events

Ett livsförändrande årsprogram med shamanskt perspektiv som omfattar fyra helger.

Det vänder sig till dig som önskar få tillgång till kraftfulla verktyg så att du kan skapa harmoniska glädjefyllda upplevelse på din resa vi kallar livet. Du är välkommen med eller utan tidigare erfarenhet av personlig utveckling och energiarbete. Din process startar där just du befinner dig.

Under detta kommer du få guidning och redskap som leder dig mer hem till dig själv där mer kraft kan få frigöras. De delar av dig som längtat efter att få uttrycka sin sanning får lov att göra det utan att värderas. Vi hämtar hem gömda och glömda gåvor genom att bygga kapacitet och skapa rum i din kropp. Vi arbetar med traumaläkning och hjälper nervsystemet att släppa fasthållen stagnerad energi som kan kännas tung, känslomässigt jobbig i form av ångest, oro, kraftlöshet, menstruationsrubbningar, ätstörningar, beroenden eller som värk i kroppen för att nämna några.

Året innebär djupt skuggarbete där du får medvetandegöra beteende, tankemönster, föreställningar, medberoende samt andra olika överlevnadsstrategier som vi alla använder på olika sätt. Vi lär känna egot, våra inre barn och delpersonligheter.

Vi pratar om arvet från våra förmödrar och förfäder, läkning av generationsmönster så att du kan läka din historia.

Du kommer också få lära känna ditt energisystem och dina olika kroppar och hur de attraherar samt integrerar med varandra.

Ceremonier; trumresor, guidade meditationer är en viktig del av års programmet och ser olika ut för beroende på vilket tema helgen har och vilket jordelement vi fokuserar på just denna gång.

Vi jobbar med rörelse, ljud, beröring, andning och stillhet. Kraftfulla övningar varvas med teori, frigörande dans och qigong.

Vår intention är att du ska få med dig kunskap och verktyg och genom det bygga stadiga rötter som är svåra att välta även när det stormar hårt. Du är blir din egen bästa mästare och vi dina ödmjuka tjänare på vägen dit.

Exempel av innehållet under året:

Camilla och Linn jag berörs så djupt hur ni skapar ett så enormt tryggt och kärleksfullt space som öppnar upp för det som är redo att mötas. Det är så kraftfullt att jag inte kan värja mig från den urkraften som jag förstår även bor och gror i mig. Jag vill uttrycka min kärlek till er alla i cirkeln- vilken gåva att få uppleva sin sårbarhet och kraft och våga utrycka den och mötas i enbart kärlek- det är så ordlöst stort. Jag känner mig fylld av tillit. Tack, tack, tack för er! All kärlek till er.
Kram Lena
Jag är så tacksam att jag gick, att jag lyssnade på min själ som skrek JAAAAA, när jag hörde och läste om detta årsprogram och att jag då anmälde mig trots att jag kände rädsla, skräck och motstånd. Mitt ego kom med sååå många ursäkter. Jag lyssnade inte på dessa utan anmälde mig ändå och det är jag evigt tacksam för.

Jag har gått många kurser och jobbat med mig själv mycket innan men detta årsprogram är något utöver det vanliga. Det tar dig djupare om du tillåter det och öppnar upp för det.

Kan verkligen varmt rekommendera om du känner att något skaver i dig, om du känner dig fast i dina mönster och tankar, vill/vågar trotsa dina rädslor och är redo att möta dig på djupet. Camilla och Linn är fantastiska kursledare som vet precis hur de ska göra för att trycka på de knappar som tar dig djupare ner. De omfamnar dig med kärlek och hjälper dig igenom processen. Dessutom har jag fått vänner för livet. Så tack från djupet av mitt hjärta.
Sofia

FAKTA

Datum: Start 7/10 2022, datum kommer snart

Tid: Fredag kl. 15.00 – Söndag kl. 16.00

Boende: Kursgård i Svartedalens Naturreservat. Det är flerbäddsrum 2- 4 personer med sköna sängar, täcke och kudde finns till alla samt tillgång till dusch och toalett.

Mat: Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat, har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Medtag: Lakan, handduk, vattenflaska, block och penna.

Pris: 18000 kr, moms tillkommer för företag.
Det finns möjlighet att delbetala vid 4 tillfällen, á 4700 kr.
Det finns möjlighet att betala via Klarna delbetalning och bokas då via bokadirekt →.

Anmälan: är bindande och anmälningsavgiften är 2000 kr, återbetalas ej Anmäl dig här →

Betalning:
För resterande belopp på utbildning/årsprogram kommer en faktura skickas 30 dagar före start, om inget annat anges. Du får en faktura på slutbetalning oavsett om du är privatperson eller har ett företag, för företag läggs momsen på.
Delbetalning om du angett att du vill dela upp på fyra tillfällen ska vara betald senast 1 dag för aktuell utbildningshelg.

Bokningsregler →

Kursledare:
Camilla Arlebrink Inspirationskällan Svartedalen och Linn Linhell Crystalinnmedicine som har många års erfarenhet och gedigna utbildningar i ryggen inom Shamanism, Dearmorering, wombwisdom, Coachning, medialitet ,sexualitet, didaktik, beroende medberoende, trauma, pedagogik, reiki, stresshantering, vård osv. Vi som håller i utbildningen är Camilla Arlebrink Inspirationskällan Svartedalen och Linn Linhell Crystalinnmedicine som har många års erfarenhet och gedigna utbildningar i ryggen inom Shamanism, Dearmorering, wombwisdom, Coachning, medialitet, sexualitet, didaktik, beroende medberoende, trauma, pedagogik, reiki, stresshantering, vård osv.

HÅLT KURSGÅRD

Vi bor i Hålt kursgård som är vackert belägen i Svartedalens Naturreservat. De har flerbäddsrum för 2-4 personer med sköna sängar, täcke och kudde finns till alla samt tillgång till dusch och toalett. Det finns en bäck och en sjö för dig som uppskattar naturbad. Vi serverar rikligt med god vegetarisk mat och har du allergier så meddelar du det i samband med anmälan.

Till toppen