Loading Events

Välkommen till en hjärtöppnande Kakaoceremoni där månen som går mot full är med oss starkt och hjälper oss att öppna vår starka rustning som byggt upp genom livet. Denna rustning har ju skyddat oss på vår resa genom livet men också hindrat oss från att ta emot kärlek, glädje och överflöd av det som gör livet gott.

Kakaon är en mycket potent plantmedicin som leder dig till de dörrar du är redo att öppna.

Ceremoniell kakao har använts av Mayafolket och andra ursprungsfolk som medicin och helig gåva sedan urminnes tider. Kakao kallas även “Food for the Gods” och används i ceremoni och ritual för att fira livet och hedra Moder Jord. Kakaon tillreds till en hjärtöppnande dryck som gör att vi påminner oss om att vi alla hör samman och att vi är kärlek.

Att dricka kakao i sin renaste, råaste form öppnar dig för ditt allra innersta på ett mjukt och tryggt sätt. Det är en högfrekvent planta som med varm hand hjälper dig att släppa på sådant som inte längre tjänar dig och ger dig energi att skapa nya möjligheter där du känner att det behövs.
Kakaobönan är dessutom fullproppad med vitaminer, mineraler, magnesium och antioxidanter som är bra för våra kroppar.

FAKTA

Förkunskaper: Inga

Datum: 18/11

Tid: 19.30-21

Plats: Inspirationskällan Svartedalen, Hålt 17, 144493 Spekeröd

Anmälan: Via Boka direkt →

Pris: 350 kr

Betalning: När du betalat är din plats konfirmerad. Betala till bankgiro 543-1267 alternativt finns möjlighet att betala via Klarna.
Avgiften återbetalas ej vid avbokning om inte läkarintyg uppvisas.

Vi avslutar med fika.

Till toppen